Τις τελευταίες μέρες γίνεται συζήτηση για την κατασκευή γηπέδου του ΠΑΟΚ 30.000 με 35.000 θέσεων στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, όπου θα πλαισιώνεται από ξενοδοχείο, εμπορικά κέντρα, αθλητικές εγκαταστάσεις, αθλητικούς ξενώνες με τις ανάλογες θέσεις στάθμευσης.

Ζωντανεύοντας το Καρατάσιου με ΜΝΗΜΕΣ ποντιακές

Ζωντανεύοντας το Καρατάσιου με ΜΝΗΜΕΣ ποντιακές. Οι εκδηλώσεις γίνονται απο την Ένωση Ποντίων Πολίχνης & τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρατάσιου σε συνεργασία με τον Δήμο Παύλου Μελά και την υποστήριξη του Ράδιο Θεσ/νίκη.

Το κοινωνικό πείραμα του πρώην στρατοπέδου Καρατάσιου και ο Δήμος υποψήφιοι για Ευρωπαϊκό Βραβείο

Με τίτλο «Το Δημόσιο, Εταίρος για μια Καλύτερη Κοινωνία» τα φετινά βραβεία ΕPSA 2015 συγκέντρωσαν 264 συμμετοχές από 36 ευρωπαϊκές χώρες και φορείς.

Αγώνας Δρόμου για τα Στρατόπεδα Δήμος Παύλου Μελά

Σε «Αγώνα Δρόμου για τα Στρατόπεδα» καλεί μαζικά τους πολίτες ο Δήμος Παύλου Μελά. Πιο συγκεκριμένα, τα πάντα είναι έτοιμα και εκατοντάδες δρομείς αναμένεται να λάβουν μέρος στον αγώνα δρόμου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 στις 11:00πμ. και θα ενώνει τα δύο πρώην στρατόπεδα Παύλου Μελά και Καρατάσιου.

Δενδροφύτευση και καθαρισμός

Δενδροφύτευση και καθαρισμό στο πρώην στρατόπεδο «Καρατάσιου» πραγματοποίησε ο Δήμος Παύλου Μελά και πιο συγκεκριμένα η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πρασίνου. Η δράση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 με την ενεργή συμμετοχή φορέων και συλλόγων, αλλά και πολλών μεμονωμένων εθελοντών πολιτών.